Sbvexcelsiornieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Welke wedmogelijkheden zijn populair bij voetbalwedden?

Wil je online wedden op jouw favoriete voetbalclub maar heb je nog niet veel gok-ervaring? Dan bestaat er een grote kans dat je een boel termen zult tegenkomen die jou niet bekend in de oren klinken. Zo heb je bij verschillende bookmakers te maken met verschillende wedmogelijkheden. Hieronder zullen wij de populairste mogelijkheden bespreken.

1x2 

Veruit de meest populaire weddenschap is de 1x2 weddenschap. Niet alleen is deze weddenschap bij de Rotterdamse voetbalclub Excelsior populair, maar zelfs over de hele wereld. Ook wordt deze weddenschap vaak als makkelijkst gezien: je moet voorspellen welke voetbalclub er met de winst vandoor zal gaan. Wanneer Excelsior thuis moet spelen zet je in op de ‘1’. Wanneer je liever wil wedden op het team tegen wie zij moeten spelen, zet je in op de ‘2’. Maar het hoeft natuurlijk niet altijd te zijn dat een voetbalclub wint. Je kunt ook wedden op een gelijkspel, dat is de ‘x’. Bovendien kun je ook wedden op beide opties, dan wed je op ‘x1’ of ‘x2’.

Eindstand

Veel mensen vinden het ook spannend om op de eindstand te wedden. Denk je dat Excelsior met 2-1 gaat winnen? Dan gok je op Excelsior als winnaar én je geeft jouw voorspelling van de eindstand door. Hierbij is het verstandig om je te verdiepen in de voetbalclub. Je kunt bijvoorbeeld de resultaten van de vorige wedstrijden erbij pakken. Gaat Excelsior er vooral met de winst vandoor? En moet hoeveel punten winnen zij dan gemiddeld? Dit zijn een aantal zaken om bij langs te gaan voordat je een wed uitbrengt.

Halftime / Fulltime

Zoals de naam van deze weddenschap al doet vermoeden, halftime / fulltime, is dit een dubbele weddenschap. Je voorspelt allereerst welke voetbalclub er in de rust voor staat en daarna voorspel je welke voetbalclub de wedstrijd gaat winnen. Hierbij is het wel belangrijk om te benoemen dat je alleen wint als je beide voorspellingen goed hebt. Dit maakt dus niet alleen het einde van een voetbalwedstrijd spannend, maar de volledige wedstrijd. Hierdoor wordt de voetbalwedstrijd nog leuker.

Under / over

Net als de eindstand-weddenschap wed je bij de under / over op het aantal doelpunten. Toch steekt de vork iets anders in de steel bij under / over. Je gokt namelijk op het aantal doelpunten dat in de hele wedstrijd worden gescoord. Wanneer je gokt op ‘under’, gok je erop dat er minder dan bijvoorbeeld twee doelpunten of precies twee doelpunten worden gescoord. Wanneer je gokt op ‘over’, gok je dat er drie of meer doelpunten worden gescoord. Dit getal hangt echter wel af van de bookmaker, maar meestal moet je boven of onder de twee doelpunten gokken. Het leuke aan deze wedmogelijkheid is dat de gehele wedstrijd van Excelsior spannend blijft!

Aan de slag

De bovengenoemde wedmogelijkheden zal je waarschijnlijk tegenkomen bij de bookmakers. Over bookmakers gesproken: het is belangrijk dat je een betrouwbare bookmaker kiest. Je wil natuurlijk dat er op een veilige manier wordt omgegaan met jouw geld. Een betrouwbare bookmaker herken je ten eerste aan een Nederlandse licentie. Sinds de nieuwe kansspelwet mogen een aantal online casino’s en bookmakers op een legale manier Nederlandse spelers ontvangen. Deze licentie staat meestal onderaan de website vermeld en is verkregen van de Kansspelautoriteit. Ook is het belangrijk om je in te lezen in de bookmaker door bijvoorbeeld recensies te lezen. Mensen die al bij die bookmaker hebben gewed hebben er al ervaring opgedaan en delen dit vaak op internet. Dit kun je eenvoudig opzoeken en hiermee zorg jij ervoor dat jij eigenlijk een voorsprongetje hebt. Wanneer je een goede bookmaker hebt gevonden, kun je geld inzetten op een wedmogelijkheid. Laat het wedden maar beginnen!

Sbvexcelsiornieuws.nl

Bezoek Sbvexcelsiornieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Excelsior van Rotterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Excelsior transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Excelsior wedstrijden.

Sbvexcelsiornieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Sbvexcelsiornieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Sbvexcelsiornieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Sbvexcelsiornieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.