Sbvexcelsiornieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld.

Excelsior Programma

Excelsior Programma Eerste Divisie 2024/2025

Regular Season
TOP Oss vrijdag 9 augustus
20:00
Excelsior
Excelsior vrijdag 16 augustus
20:00
De Graafschap
Vitesse vrijdag 23 augustus
20:00
Excelsior
ADO Den Haag vrijdag 30 augustus
20:00
Excelsior
Excelsior vrijdag 13 september
20:00
Telstar
Bekijk het volledige Excelsior programma...

Excelsior Programma Club Friendlies 3 2024

Club Friendlies 3
Heracles Almelo vrijdag 26 juli
19:00
Excelsior

Volg de Kralingers op hun seizoensreis

Je bent aangekomen op de ultieme bestemming voor het SBV Excelsior programma van dit seizoen. Het sfeervolle Van Donge & De Roo Stadion komt tot leven met de energie van de fans elke keer dat de Kralingers hun voetbalmagie vertonen.

Eredivisie confrontaties vanuit Excelsior

Waar Excelsior het verschil maakt

Van hartverwarmende overwinningen tot nagelbijtende clashes, het SBV Excelsior programma is bezaaid met momenten die het hart van elke Kralinger sneller laten kloppen. Duik in elk duel, voel de spanning en vier elk doelpunt alsof je zelf op het veld staat.

Op bekerjacht met Excelsior

Grootsheid nastreven in de bekercompetitie

Elk seizoen biedt Excelsior nieuwe kansen in de bekercompetitie. Van de eerste ronde tot de laatste fluit, de bekerdromen van de Kralingers leven hier. Volg de actie en juich voor de rood-zwarten.

Excelsior in het buitenland

Excelsior in internationale wateren

Als de Kralingers zich wagen in de diepten van de Europese competities, willen we dat je erbij bent. Volg het SBV Excelsior programma en de avonturen in het buitenland, waar de club onze Rotterdamse trots verdedigt.

Kralingse updates in de spotlight

Altijd op de hoogte van het Excelsior programma

Blijf terugkomen voor de meest recente informatie over het SBV Excelsior programma. Met updates over zowel de Eredivisie als andere competities, mis je nooit een belangrijk moment uit het seizoen.

Sbvexcelsiornieuws.nl

Bezoek Sbvexcelsiornieuws.nl voor je dagelijkse nieuws, standen, statistieken en meer over Excelsior van Rotterdam. Blijf op de hoogte van de laatste Excelsior transfers, weddenschappen en bekijk de live scores tijdens Excelsior wedstrijden.

Sbvexcelsiornieuws.nl heeft geen officiële band met de handelsmerkhouders of clubs die op deze website worden vermeld. Al het nieuws op Sbvexcelsiornieuws.nl wordt geleverd door derden, die houder zijn van alle toepasselijke auteursrechten. Alle clublogorechten zijn eigendom van de clubs. Foto's die op Sbvexcelsiornieuws.nl worden gebruikt, zijn gelicenseerde afbeeldingen van ProShots.
© Sbvexcelsiornieuws.nl 2014 - 2024. Alle rechten voorbehouden.